Zorgtips en Weetjes vanuit het gezondheidscentrum in Heerde

Geplaatst op 26-7-2024
Zorgtips en Weetjes vanuit het gezondheidscentrum in Heerde

Apotheek Heerde geeft samen met Huisartsenpraktijk Heerde en Fysiotherapeutisch Centrum Heerde de rubriek Zorgtips & Weetjes uit die eenmaal per maand in de gratis huis-aan-huis krant de Schaapkooi verschijnt. Daarnaast geven we samen periodiek een folder uit met allerlei interessante weetjes voor ouderen.

De laatstverschenen Zorgtips & Weetjes en ouderenfolders zijn hieronder te lezen (u wordt doorgelinkt naar de website van Gezondheidscentrum Heerde)





Zorgtips & Weetjes




Informatiefolder




Over Gezondheidscentrum Heerde

Het gezondheidscentrum in Heerde is voor de inwoners van Heerde, Hoorn, Veessen en Vorchten het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsvragen en -problemen. In het centrum werken vakbekwame zorgprofessionals uit verschillende disciplines die nauw met elkaar samenwerken als iemands gezondheid dat vereist. Zorgvragers mogen rekenen op laagdrempelige en passende eerstelijnszorg van hoge kwaliteit, volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Gezondheidscentrum Heerde is rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Op www.gezondheidscentrumheerde.nl vindt u een overzicht van de zorgdisciplines die in het gezondheidscentrum gevestigd zijn en hun contact- en bezoekgegevens.

Jouw apothekers

mw E. Rozendal-Jansen

BIG-nummer: 69914660417

dhr R.G. Timmerman

BIG-nummer: 19045923517

mw J. Touwen-Spronk

BIG-nummer: 09923371417

mw M. Vegter-Bagerman

BIG-nummer: 89918919317