Vacature Apothekersassistent (24-36 uur)

Geplaatst op 25-7-2024
Vacature Apothekersassistent (24-36 uur)

Vacature voor apothekersassistent (24-36 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn de Service Apotheek Groep Maas en Waal met 4 goed lopende zelfstandige apotheken: Service Apotheek DrutenService Apotheek BlanckenburghService Apotheek Van Poppel en Service Apotheek Wijchen Zuid.

Wij werken intensief samen, waarin iedereen de kans heeft om zijn eigen talent te ontplooien. En dat betaalt zich uit! Onze klanten waardeerden onze zorg in 2023 maar liefst met een 8,9 gemiddeld! Dat is waar we het samen allemaal voor doen: wij maken leven met medicijnen echt makkelijker.

Daarnaast werk je bij onze apotheken niet alleen samen met je eigen gezellige 15-25 collega’s. Doordat we zijn aangesloten bij Service Apotheek, werk je eigenlijk samen met 5.000 collega’s! Dat maakt ons een klein en hecht team, met de kracht van een grote landelijke organisatie. Dat merk je aan de innovaties die we met onze eigen Service Apotheek-app kunnen aanbieden, zoals zorgprogramma’s, online tips en handige tools. Zet jij graag je online skills in? Help ons dan bij het naadloos aansluiten van onze digitale zorg op de zorg in de apotheek. Je kan bij ons ook blijven leren, met een groot leerplein vol podcasts, quicklearnings, e-learnings en webinars. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn!

Wat neem je mee?

Het vak van apothekersassistent kent geen geheimen meer voor jou. Toch? Of zie jij altijd nog kans om je verder te verdiepen? Bijvoorbeeld in de kwaliteitsprocessen in de apotheek, het uitvoeren van aanvullende zorgprogramma’s of samen farmaceutische consulten naar een volgend niveau brengen? We werken met een divers team, je kan ook onze jongere collega’s begeleiden en inspireren. Of ben jij graag onze online voorlichter op social media? Samen bieden we de beste farmaceutische zorg in Nederland, en die reikt verder dan de uitgifte aan de balie alleen. Natuurlijk zijn er ook bij ons soms vervelende gesprekken aan de balie, ook bij ons zijn medicijnen regelmatig niet beschikbaar. Maar onze teamspirit is goed en de logistiek is op orde; wij zetten samen onze schouders eronder, omdat wij betrokken zijn bij de gezondheid van onze klanten van onze wijk. Omdat we samenwerken is er ook ruimte voor jouw passie. Jij brengt een mbo-niveau 4 erkend diploma apothekersassistent mee, samen met jouw deskundigheid en mensenkennis. Er is een mogelijkheid om als vliegende kiep in meerdere apotheken te werken als je dat leuk zou vinden.

Wij werken achter de schermen ook aan het verbeteren van mogelijkheden voor flexibele uren werken en thuiswerken, dus heb je daar al wensen of ideeën over? Deel ze met ons!

Wat bieden we jou?

Naast de vaste werkzaamheden in de apotheken, is er ook volop ruimte voor passie en verdieping. Bijvoorbeeld als je het leuk vindt om je te richten op de verkoop van ons huismerk of van de dermatologische producten, of als je juist liever verdiept in de zorginhoud en mensen wilt ondersteunen bij gebruik van medicijnen voor astma of COPD, diabetes en hart- en bloedvaten. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het geven van leefstijladviezen? Ook daar liggen kansen, bijvoorbeeld begeleiding van kwetsbare ouderen en mantelzorgers op het gebied van valpreventie en medicijngebruik. Of richt jij je juist liever op de kwaliteit van onze apotheken en wil je onze processen verbeteren? Wij zijn aangesloten bij de HKZ certificering van Service Apotheek en hebben de kwaliteit van onze apotheken hoog in het vaandel!

Goed om te weten!

Ben je al apothekersassistent en ben je nieuwsgierig naar wat werken in de Service Apotheek Groep Maas en Waal anders maakt? We vertellen het je graag, je hoeft geen cv te maken, geen brief te schrijven: laat het ons weten via het contactformulier, bel ons of loop gewoon even binnen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jou!

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan Waarlo / Robert Visser / Sjanne van Roijen via 024-6417229. Je kunt ook solliciteren via de vacature op: https://apotheekwerk.nl/vacature/apotheekgroep-maas-waal-druten-beuningen-ewijk-wijchen/apothekersassistent-24-07-2024

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

R. Visser

BIG-nummer: 09048380517

S. van Roijen

BIG-nummer: 49923208917

S. Waarlo

BIG-nummer: 49930970117