Volleybalvereniging en apotheek verlengen contract

Geplaatst op 22-7-2024
Volleybalvereniging en apotheek verlengen contract

Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Wordt iemand binnen die tijd gereanimeerd en aangesloten op een AED, dan is de overlevingskans het grootst. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze moeten reanimeren en hoe een AED werkt. In Heerde levert apotheker Ruud Timmerman van de plaatselijke apotheek hier een bijdrage aan door verenigingen in zijn werkgebied te sponsoren met AED- en reanimatietrainingen. Daarnaast krijgen ze bij aanvang van de sponsoring een goedgevulde verbandkoffer. In de jaren erna wordt de koffer jaarlijks tot een afgesproken bedrag aangevuld met verbandmiddelen.

 

Een van de verenigingen die Apotheek Heerde sponsort is Volleybalvereniging Langhenkel/HEC. Onlangs werd het in 2020 aangegane sponsorcontract met drie jaar verlengd. Ad-Interim voorzitter Wim Bijsterbosch is blij met de voortzetting van de sponsoring. “Naast dat we zes (kader)leden naar een AED- en reanimatietraining van EHBO-vereniging Heerde mogen sturen, blijft onze verbandtrommel ook de komende jaren met relatief weinig moeite en kosten up to date.”

 

Volleybalvereniging Langhenkel/HEC is een gezellige en actieve vereniging die volleyballiefhebbers van alle leeftijden van alles te bieden heeft. Naast volleybal op alle niveaus, organiseert de club verschillende activiteiten. Het komende seizoen wil de vereniging het aantal jeugdteams uitbreiden om zo met eigen jeugd de seniorenteams aan te kunnen vullen. Daarnaast is er nog plaats voor volleyballiefhebbers bij de seniorenteams en de recreantengroep. Kijk voor meer informatie over Volleybalvereniging Langhenkel/HEC op www.langhenkelhec.nl.

 

Op de foto links Wim Bijsterbosch van Langhenkel/HEC en rechts Ruud Timmerman van Apotheek Heerde.

 

Jouw apothekers

mw E. Rozendal-Jansen

BIG-nummer: 69914660417

dhr R.G. Timmerman

BIG-nummer: 19045923517

mw J. Touwen-Spronk

BIG-nummer: 09923371417

mw M. Vegter-Bagerman

BIG-nummer: 89918919317