Service Apotheek App: instructies voor omzetten apotheek

Geplaatst op 25-7-2024
Service Apotheek App: instructies voor omzetten apotheek

Samen sterk, samen beter! Uw gezondheid, onze zorg.

Zoals je weet is Apotheek Ewijk een Servicepunt geworden van Service Apotheek Blanckenburgh. Service Apotheek Ewijk en Service Apotheek Blanckenburgh gaan samen verder als één moderne, toekomstbestendige nieuwe Service Apotheek. Deze zal gevestigd worden in het nieuwe gezondheidscentrum aan het Julianaplein in Beuningen. De nieuwe apotheek met de naam Service Apotheek Beuningen opent haar deuren op 30 september 2024.

Aanpassen van jouw apotheek in de app

Omdat Service Apotheek Ewijk is samengevoegd met Service Apotheek Blanckenburgh en de locatie in Beuningen onze hoofdlocatie is geworden, ben je per juni 2024 ingeschreven bij de apotheek in Beuningen. Wij willen je vragen om met onderstaande instructie je dossier te ontkoppelen in de app op je telefoon en daarna te koppelen aan Service Apotheek Blanckenburgh. Eind augustus zal de app anders niet meer werken als je de instructie niet hebt uitgevoerd. Helaas is het technisch niet mogelijk dat wij dit automatisch doen voor je. Excuses voor het ongemak.  

In onderstaande video laten we zien hoe je deze actie eenvoudig kan doen in de app op je telefoon (klik op de link 'instructiefilm apotheek wijzigen') Let op! Je hebt ook je DigiD nodig, dus houd deze bij de hand! 

Instructiefilm apotheek wijzigen 

Gelukt? Eerste keer medicijnen bestellen via de app 

Probeer eerst via de gebruikelijke manier via de app je medicijnen te bestellen via de knop ‘Bestelling plaatsen’.  

Staan je medicijnen hier nog niet actief? Dan betekent dit dat je je medicijnen nog niet eerder hebt besteld bij Service Apotheek Blanckenburgh. Geen probleem! Stuur ons gewoon een bericht via de app ‘Verstuur een bericht’. Noteer daar de medicijnen (medicijnnamen) die je wilt bestellen en de hoeveelheid die je nodig hebt. Wij gaan voor je aan de slag. De volgende keer kun je de knop ‘Bestelling plaatsen’ wel weer gebruiken. 

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

B.C.M. Postema-Jagtenberg

BIG-nummer: 29050019017

A.G. Vertogen

BIG-nummer: 89052233217

A.G.E. Nabuurs

BIG-nummer: 19926494417